6 Nisan 2009 Pazartesi

YAŞAM ALANLARI






Türkiyeye dönüşte kuracağımız yeni evimizin hayelleri içeresisindeyken , beğendiğim dekorasyon resimlerini toplamaya ve sonrada sizinle paylaşmaya karar vedim. işte onlardan bazıları!

ÇOCUK ODALARI










Çocuk odaları evin en sevdiğim kısmı! (içimdeki çocuğu bulduğum yer) bunun için çok beğendiğim bu cıvıl cıvıl odaları ilerde bana ilham vermeleri için saklıyorum!

HEDİYE PAKETLERİ VE SEVİMLİ KARTLAR

Nazik bir ablaya oğlumla beraber hazırladığımız teşekkür kartı! (Berk'in el baskısı ile birlikte) Bu sevimli pakette bir yaşını dolduran bir miniğin doğum günü hediyesi. Evde hediye paketi kalmadığını farkedince, ham kağıt ile sarıp Berk'in yaptığı neşeli kartları minik maşalarla tutturduk.(belki sizede ilham verir)

KUMAŞ ÖRNEKLERİ


Bugün mutfağıma yeni örtüler yapmak için kumaşcıya girdiğimde, yüzlerce çeşit ve renk arasında kararsız kaldım, ve en sonunda hiç birine karar kılamayıp almadan çıktım.
Eve geldiğimde bu http://www.fabrikdirect.com.au/ adresten en çok beğendiklerimi seçtim,en azından şimdi ne istediğimi biliyorum.
Belki sizinde mutfak örtülerinizi değiştirme zamanı gelmiştir,ne dersiniz?

KÜÇÜK ŞEYLER İLE BÜYÜK MUTLULUKLAR


Hiç ummadığım bir anda sevdiğim biri tarafından hediye edilen bu paketin içinden, günler önce önünden geçipte uğramadan, ''ne hoş kokular'' demekle yetindiğim güzel bir uzak doğu çay mağazasının, çayları çıktı...
içinde harika kokulu çaylar ve çay aksesuarları olan bu paket beni okadar mutlu ettiki açmadan önce fotoğrafını çekmek istedim,açtıktan sonra ise çayları denemek için sabırsızlandım...
NOT:paketi Çin gazetesi parçası ve turuncu jelatinle kaplamış olduklarını söylemeliyim,çünkü bu fikir bana çok orjinal geldi.